Σύμφωνο συνεργασίας του δήμου Παύλου Μελά με τον οργανισμό " Το Χαμόγελο του Παιδιού"

 


Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020, ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος και ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτριος Δεμουρτζίδης.

Η υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά, κας Χαράς Αμανατίδου και της Συντονίστριας Βορείου Ελλάδος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κας Ιωάννας Μακρή.

Οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη ισχυρών και αξιόπιστων μηχανισμών άμεσης επέμβασης σε περιπτώσεις παιδιών σε κίνδυνο και την ενίσχυση των διαδικασιών προαγωγής του βιοτικού επιπέδου και της υγείας των παιδιών. Επιπροσθέτως, συναποφάσισαν να συνεργαστούν με σκοπό την ενίσχυση των διαδικασιών ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινής γνώμης και την ανταλλαγή γνώσεων, πληροφοριών και εμπειριών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!