Κατάθεση στεφάνων στο Ωραιόκαστρο - Στο τέλος η επιμνημόσυνη δέηση, μαθητής εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας (φώτο) (βίντεο)

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κατάθεση στεφάνων στο μνημέιο των Ηρώων στο Ωραιόκαστρο. Τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών - Οικονομικών Υπηρεσιών και Αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου κ Δημήτριος Καρασαββίδης και τελετάρχης η κ Μαρία Αραμπατζίδου, πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ωραιοκάστρου

Νωρίτερα, αμέσως μετά την δοξολογία στον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου, εκφωνήθηκε ο Πανηγυρικός της ημέρας για πρώτη φορά απο εκπρόσωπο της μαθητικής κοινότητας, τον Άγγελο Τσιτιρίδη, μαθητή της Γ' Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου. (δείτε απόσπαμσα της ομιλίας στο βίντεο)

Αρνητικό σημείο της εκδήλωσης το γεγονός οτι δεν εψάλη η επιμνημόσυνη δέηση πριν την κατάθεση των στεφάνων, γεγονός που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες του πατέρα Γεώργιου. Η επιμνημόσυνη δέηση εψάλλει μετά το τέλος της κατάθεσης στεφάνων.

Φανερή επίσης η έλλειψη της μπάντας του δήμου (που έλειπε λογω των μέτρων για την προστασία έναντι της πανδημίας covid19)

Στο τέλος της εκδήλωσης εψάλη ο Εθνικός Ύμνος και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.


                                                 



 

           





Φώτο απο την επιμνημόσυνη δέηση μετά το τέλος της εκδήλωσης


\



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!