Καλαμαριά Πρώτη Ξανά: Ενώνουμε τη φωνή μας με τις δημοκρατικές δυνάμεις της κοινωνίας για τη δίκη της Χ.Α.

 


Καλαμαριά Πρώτη Ξανά: Ενώνουμε τη φωνή μας με τις δημοκρατικές δυνάμεις της κοινωνίας για τη δίκη της Χ.Α.

Τη συμπαράστασή της  στις οικογένειες των θυμάτων και στην οικογένεια του Παύλου Φύσσα, εκφράζει η δημοτική παράταξη «Καλαμαριά Πρώτη Ξανά», μέσω ανάρτησής της στο Facebook.

Η παράταξη, ενώνει τη φωνή της με τη φωνή όλων των υγιών και δημοκρατικών δυνάμεων της κοινωνίας που απαιτούν την καταδίκη των εγκληματικών ενεργειών της Χρυσής Αυγής και με εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, προσδοκά την καταδικαστική απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης:

Αύριο, 7 Οκτωβρίου και ύστερα από μια πενταετία, η δίκη της Χρυσής Αυγής φτάνει στο τέλος της.

Χιλιάδες άνθρωποι, όλα αυτά τα χρόνια, με πίστη στον σκοπό τους αγωνίστηκαν για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και των νεοναζιστικών μορφωμάτων που την συγκροτούσαν, εντός αλλά και εκτός της δικαστικής αίθουσας, με ψηφίσματα και εκδηλώσεις, προσπαθώντας να διατηρήσουν την πολύκροτη δίκη στο προσκήνιο.

Είναι, ίσως, η ιστορικά σημαντικότερη δίκη για την Δημοκρατία και τα ιδεώδη του πολιτισμού και του ανθρωπισμού των τελευταίων 30 ετών, από το αποτέλεσμα της οποίας, η ελληνική αλλά και η παγκόσμια κοινή γνώμη προσδοκά την καταδίκη των εγκληματιών.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και μέλη της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίας και άλλες εγκληματικές πράξεις.

Η παράταξη «Καλαμαριά Πρώτη Ξανά» ενώνει τη φωνή της με τη φωνή όλων των υγιών και δημοκρατικών δυνάμεων της κοινωνίας που απαιτούν την καταδίκη των εγκληματικών αυτών ενεργειών και, με εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, προσδοκά την καταδικαστική απόφαση.

Εκφράζουμε με κάθε τόνο τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων και στην οικογένεια του Παύλου Φύσσα.

Οι Έλληνες έχουμε βιώσει τα εγκλήματα του φασισμού στον τόπο μας και έχουμε πληρώσει βαρύ φόρο αίματος στο ναζισμό και τους οπαδούς του. Η δημοκρατική ιστορία μας επιβάλλει να μη ξεχνάμε…

Η καταδίκη της νεοναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης χρειάζεται να είναι απερίφραστη από τη Δικαιοσύνη. Χρειάζεται όμως να είναι αταλάντευτη και στην κοινωνία, με αλληλεγγύη, συλλογικούς αγώνες και πολιτική βούληση απέναντι σε κάθε μορφή φασισμού, ρατσισμού και κοινωνικού αποκλεισμού.

#ΚαλαμαριάΠρώτηΞανά

Βρείτε τη δημοσίευση στο Facebook: https://www.facebook.com/kalamaria.protiksana/photos/a.945034792351419/1477374969117396


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!