Δωρεάν Κλινική εξέταση Μαστού στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

 


Δωρεάν Κλινική εξέταση Μαστού στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

 

            Με στόχο να μεταφέρει στις γυναίκες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου το μήνυμα της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ δια του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας διοργανώνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο “Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης”, το Σάββατο 31/10/2020 και την Κυριακή  1/11/2020, δωρεάν δράσεις προληπτικού κλινικού ελέγχου μαστού, στις δύο δημοτικές ενότητες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού.

            Οι  εξετάσεις θα διενεργηθούν με την πολύτιμη συνδρομή των ειδικευμένων χειρουργών μαστού Θεόδωρου Αργυρίου, Αναστασίας Αμανατίδου και Ζαμπίας Κουκουριτάκη, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο μήνα πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Συγκεκριμένα οι δράσεις προληπτικού κλινικού ελέγχου μαστού θα λάβουν χώρα:

·         το Σάββατο 31/10/2020, ώρες 9.30 – 14.00, στο ισόγειο του Δημαρχείου Ευόσμου

·         την Κυριακή 1/11/2020, ώρες  9.30 – 14.00, στο κτίριο του πρώην
ΙΚΑ Ελευθερίου Κορδελιού, στην οδό Σμύρνης 25.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Οι ενδιαφερόμενες κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου μπορούν να κλείσουν  τηλεφωνικό ραντεβού στο:  2310 759766, ενώ της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού μπορούν να απευθύνονται στο  τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας και στο τηλέφωνο:2310 764779.

            Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων, με απαραίτητη προϋπόθεση τη χρήση μάσκας.

            Παράλληλα στο πλαίσιο της διήμερης δράσης θα λειτουργήσει περίπτερο ενημέρωσης και εγγραφής στο 8ο Sail for Pink.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!