Στη χρήση απινιδωτή εκπαιδεύονται τα στελέχη της δημοτικής αστυνομίας Θεσσαλονίκης

 


ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τη στάση κοινωνικής ευθύνης που τα χαρακτηρίζει επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, που εκπαιδεύονται στη χρήση απινιδωτή, ώστε σε περίπτωση ανάγκης να μπορούν να προσφέρουν τη βοήθειά τους. Η εκπαίδευση των Δημοτικών Αστυνομικών πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου.
«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα μέσα, ώστε να συμβάλει στην ενίσχυση της ασφάλειας των συμπολιτών μας. Έχοντας ήδη εκπαιδεύσει εργαζόμενους στην καθαριότητα και στην πολιτική προστασία, σήμερα εκπαιδεύουμε και τη Δημοτική Αστυνομία στη χρήση απινιδωτών», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χάρης Αηδονόπουλος, σημειώνοντας ότι «η Δημοτική Αστυνομία βρίσκεται στους δρόμους της πόλης 16 ώρες την ημέρα».
Για μια πρωτοβουλία που σώζει ζωές μίλησε από την πλευρά του ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις που αφορούν τη Δημοτική Αστυνομία Δημήτρης Δαγκλής. Όπως ανέφερε ο ίδιος, ήδη ένας μεγάλος αριθμός Δημοτικών Αστυνομικών έχει πιστοποιηθεί σε θέματα παροχής πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με τον κ. Δαγκλή, ο απινιδωτής με τον οποίο εξοπλίζεται η Δημοτική Αστυνομία θα βρίσκεται σε καθημερινή βάση σε ένα από τα νέα δίκυκλα με τα οποία ενισχύθηκε η υπηρεσία, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επέμβασης σε περίπτωση ανάγκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!