Επετειακή Εκδήλωση των 25 χρόνων του Χαμόγελου του Παιδιού διαδικτυακά στις 9 Νοεμβρίου

 


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στις κρίσιμες στιγμές που διανύει η χώρα μας, μετατρέπει σε Διαδικτυακή εκπομπή, την προγραμματισμένη, στις 9 Νοέμβριου 2020, Επετειακή Εκδήλωση των 25 χρόνων του Οργανισμού.

 

Με σκοπό να τιμήσουμε την ξεχωριστή αυτή ημέρα, η οποία σηματοδοτεί τη δημιουργία του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από τον 10χρονο μας ιδρυτή Ανδρέα, σας καλούμε να παρακολουθήσετε την Ειδική Διαδικτυακή Εκπομπή, τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:30.

 

Στο studio του YOUSMILE o Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

 

Για την κάλυψη της εκπομπής μπορείτε να συντονιστείτε στο κανάλι μας στο ΥΟUTUBE https://www.youtube.com/user/smileofthechild/live  

 

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και ελπίζουμε ότι θα σας έχουμε κοντά μας αυτή την ξεχωριστή μέρα ώστε, ακόμη και σε αυτές τις τόσο αντίξοες συνθήκες, να μεταφέρουμε το μήνυμα του μικρού μας ιδρυτή για το Χαμόγελο κάθε παιδιού.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!