Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανάπλαση της περιοχής του «Αθάνατου Νερού» στο Μελισσοχώρι

 


Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανάπλαση της περιοχής του «Αθάνατου Νερού» στο Μελισσοχώρι

Νέα βελτιωμένη όψη πρόκειται να αποκτήσει τους επόμενους μήνες η περιοχή «Αθάνατο Νερό» στο Μελισσοχώρι του Δήμου Ωραιοκάστρου. Με ενέργειες του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη, ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα οι διαδικασίες για να ξεκινήσει η ανάπλαση της περιοχής και το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Νοεμβρίου 2020, υπογράφηκε στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου.


Τη σύμβαση υπέγραψαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης και ο Αλέξανδρος Λαμπάκης, εκπρόσωπος της εταιρείας «Λαμπάκης Α. και ΣΙΑ Ε.Ε.», που ανέλαβε το έργο. Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, Χαράλαμπος Καζαντζίδης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου, Αθανάσιος Μοσχόπουλος.

«Έχουμε δεσμευτεί ενώπιον των δημοτών μας να αναβαθμίσουμε αισθητικά κάθε γωνιά του Δήμου μας. Αυτό κάνουμε και σήμερα, υπογράφοντας τη σύμβαση για την ανάπλαση της πλατείας "Αθάνατο Νερό" στο Μελισσοχώρι. Μόλις ολοκληρωθεί το έργο, θα παραδώσουμε στους κατοίκους και στους επισκέπτες του Μελισσοχωρίου, μια περιοχή όπου θα μπορούν να απολαμβάνουν στιγμές ξεγνοιασιάς μέσα σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Ευελπιστούμε η υπογραφή αυτής της σύμβασης να είναι "γούρικη", ώστε σύντομα να ακολουθήσουν οι υπογραφές και για τα άλλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Ευχαριστούμε τη δημοτική αρχή για το ενδιαφέρον της για το Μελισσοχώρι, θέλουμε να μην χαθεί άλλος χρόνος για την αναβάθμιση του χωριού», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου, Αθανάσιος Μοσχόπουλος.

Το έργο

Σύμφωνα με την μελέτη «Ανάπλασης της περιοχής του Αθάνατου Νερού στην Δ.Κ. Μελισσοχωρίου» προβλέπεται να λάβει χώρα η συντήρηση – αναβάθμιση των υπαρχόντων υποδομών της περιοχής του Αθάνατου Νερού προς ανάδειξη του εν λόγω σημείου, ώστε να αποτελέσει τόπο προσέγγισης τόσο κατοίκων της περιοχής, όσο και επισκεπτών.

Μεταξύ άλλων παρεμβάσεων προβλέπεται να γίνουν οι παρακάτω εργασίες: Καθαρισμός της κοίτης του ρέματος, δημιουργία αναβαθμών στην πλατεία του Αθάνατου Νερού, επίστρωση τους με πλάκες από σχιστόλιθο, καθώς και τοποθέτηση εξοπλισμού (ξύλινα παγκάκια, ξύλινοι κάδοι κλπ).  Αισθητική παρέμβαση στην είσοδο της πλατείας και τοποθέτηση επιγραφής.

Το έργο έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης τους τρεις μήνες.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!