Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης μοιράζει μάσκες στους πολίτες της Καλαμαριάς

 


Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης μοιράζει μάσκες στους πολίτες της Καλαμαριάς

 

Ο Δήμος Καλαμαριάς με τη στήριξη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία  με  τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, στο πλαίσιο της προσπάθειας αναχαίτισης  του  δεύτερου κύματος της πανδημίας,  μοιράζει σήμερα  στο χώρο της Λαϊκής αγοράς της

 Ν. Κρήνης και στο κέντρο της Καλαμαριάς,  προστατευτικές μάσκες στους πολίτες.

Με τη συντονισμένη αυτή δράση που έχει ως γνώμονα  την προάσπιση της δημόσιας υγείας και στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τους κανόνες και τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό,  θα μοιραστούν συνολικά 2.000 μάσκες, τις οποίες  προσέφερε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης,  σε ατομική συσκευασία,   πάνω στην οποία αναγράφονται οδηγίες για την ορθή χρήση της.

 

Δήλωση Δημάρχου

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης,  για την προσφορά των 2.000 προστατευτικών μασκών, που μας παραχώρησαν, στηρίζοντας έμπρακτα τους συμπολίτες μας.

Με αφορμή το γεγονός ότι η χρήση προστατευτικής μάσκας έγινε πλέον υποχρεωτική, εκτός από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και  τους κλειστούς και σε ανοιχτούς  χώρους, θα πρέπει όλοι μας με υπευθυνότητα να προσαρμοστούμε και να εφαρμόζουμε τα μέτρα που συνιστώνται  από τους ειδικούς και την Πολιτεία,  για να αντιμετωπισθεί, το δυνατόν καλύτερα, η διασπορά του Κορωνοϊού. Το πιο δραστικό μέτρο είναι η ατομική ευθύνη, την οποία επιδείξαμε ως κοινωνία με μεγάλη επιτυχία στο πρώτο κύμα ».

`
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!