Πρόγραμμα συμβουλευτικής βοήθειας και στήριξης από τη Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης

 


Πρόγραμμα συμβουλευτικής βοήθειας και στήριξης από τη Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο  στήριξης των οικογενειών παιδιών που φιλοξενούνται  στους  Δημοτικούς  Παιδικούς Σταθμούς της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών  λειτουργεί πρόγραμμα συμβουλευτικής βοήθειας και στήριξης.

Το πρόγραμμα υλοποιείται για την υποστήριξη  των οικογενειών από τις συνέπειες της εξάπλωσης του κορωνοϊού που έχει προκαλέσει την ανατροπή της καθημερινότητας και του τρόπου ζωής τους και έχει δημιουργήσει  πρωτόγνωρα συναισθήματα. Οι γονείς των παραπάνω παιδιών θα  μπορούν να αποστέλλουν καθημερινά ερωτήσεις αναφορικά με θέματα πρόληψης, καθημερινής οικογενειακής ζωής και υγείας στο email: dps@thessaloniki.gr  ή να κλείνουν τηλεφωνικά ραντεβού με  τους Παιδιάτρους της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών. στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2310856313 και 2310944447 και ώρες  9:00 – 12:00.

Για θέματα εμπύρετων νόσων, εξανθημάτων, βήχα, ατυχημάτων ή επώδυνων συνδρομών οι γονείς θα  πρέπει να επικοινωνούν με τον παιδίατρο της οικογένειας, ο οποίος  γνωρίζοντας το ιστορικό  θα δίνει άμεσες και εξατομικευμένες λύσεις.

 

 

 

 

 

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!