Μόνο με τηλεφωνικό ραντεβού η εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου

 


Μόνο με τηλεφωνικό ραντεβού η εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου από την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020, θα γίνεται ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται για την προστασία από τον Covid-19.

Οι πολίτες για την άμεση εξυπηρέτησή τους μπορούν να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Ωραιοκάστρου, στο τηλέφωνο 2313304000, από τις 07.00 ως τις 15.00.

Επίσης, μπορούν να αποστέλλουν τα αιτήματά τους μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην διεύθυνση info@oraiokastro.gr.

Σημειώνεται ότι μετά την καταγραφή κρουσμάτων Covid-19 σε δημοτικούς υπαλλήλους οι εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου απολυμάνθηκαν, προγραμματίστηκε να γίνονται απολυμάνσεις σε τακτική βάση, ενώ τηρούνται όσα ορίζονται από τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Διευκρινίζεται επίσης, ότι για την προστασία εργαζομένων και πολιτών είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων. Οι πολίτες κατά την είσοδό τους στο Δημαρχείο θα υποβάλλονται σε θερμομέτρηση, ενώ θα καταγράφονται τα στοιχεία τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!