Δ. Αμπελοκήπων - Μενεμένης: Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Χρ. Μήττα με τους αντιδημάρχους Εμ. Ιωαννίδη και Βασ. Μανωλόπουλο


Την ευκαιρία να ανταλλάξουν θέσεις και απόψεις σχετικά με την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις υπηρεσίες του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των εργαζομένων του δήμου είχαν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλειος Μανωλόπουλος και Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού και συντονιστής COVID-19 για το Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Εμμανουήλ Ιωαννίδης με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Χρήστο Μήττα. 


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων-Μενεμένης το πρωί της Παρασκευής 13/11, ο κ. Μήττας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους δύο Αντιδημάρχους για την πορεία εφαρμογής των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού στις υπηρεσίες του δήμου και στα δημοτικά κτήρια καθώς και για τις παρεμβάσεις (απολυμάνσεις δημόσιων χώρων και κτηρίων, καθαρισμούς σχολείων κλπ.) που πραγματοποιεί από την έναρξη της πανδημίας ο δήμος για την προστασία της δημόσιας υγείας . 

Στο πέρας της συνάντησης ο κ. Ιωαννίδης δήλωσε ότι «η Τοπική Αυτοδιοίκηση (Α΄ και Β’ Βαθμού) υλοποίησε μεγάλο μέρος των δημόσιων πολιτικών και μέτρων εφαρμογής που προβλέφθηκαν για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοïού  (Covid-19).» Στη συνάντηση παρέστη ο Προϊστάμενος του Τμήματος Προσωπικού κ. Σωτήριος Μπούρας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!