Καλαμαριά Πρώτη Ξανά: Άμεσα μέτρα για την ανακούφιση των επιχειρήσεων της Καλαμαριάς και στήριξη των αδύναμων συνδημοτών

 


Στις 2 Νοεμβρίου, μόλις ανακοινώθηκε το νέο lockdown στην πόλη μας, καταθέσαμε προτάσεις για την ΑΜΕΣΗ στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων σ’ αυτές, καθώς και των ευάλωτων συνδημοτών μας, από τις σκληρές επιπτώσεις των περιοριστικών μέτρων, που έρχονται να προστεθούν στα προβλήματα που δημιούργησε η παρατεταμένη κρίση λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Δείτε εδώ τις προτάσεις που κατέθεσε ο επικεφαλής της παράταξής μας “Καλαμαριά Πρώτη Ξανά”, Άρης Τεμεκενίδης, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 2ας Νοεμβρίου 2020:  https://bit.ly/35hVmXb

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή απλά προσπέρασαν και δεν ακούμπησαν. Δεν έχουν εφαρμόσει ούτε καν τα μέτρα που είχαν συμφωνηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ανακούφιση των επιχειρήσεων και την στήριξη των πολιτών στο πρώτο lockdown! Ακόμα και η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητηθούν τα θέματα της πανδημίας και του δεύτερου lockdown που ζητήσαμε στις 2 Νοεμβρίου, προγραμματίστηκε μόλις σήμερα για τις ...16 Νοεμβρίου!

Ανικανότητα; Αδιαφορία; Ότι από τα δύο κι αν ισχύει, η αδράνεια πλέον είναι ασυγχώρητη.

Καλούμε άμεσα τον Δήμαρχο να αναλάβει τις ευθύνες του. Να πάρει ΣΗΜΕΡΑ τα μέτρα που έχουν προταθεί από όλες τις παρατάξεις – και κάποια από αυτά έχουν συμφωνηθεί και από τη δική του παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο – για να ανακουφίσει τις επιχειρήσεις της Καλαμαριάς που βρίσκονται στα πρόθυρα του λουκέτου και να στηρίξει αδύναμους και ανήμπορους συνδημότες μας που παλεύουν να επιβιώσουν μόνοι τους μέσα στην κρίση της πανδημίας.


Οι φωτογραφίες και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα στο Facebook δεν σώζουν τους δημότες και τις επιχειρήσεις της Καλαμαριάς. Χρειάζεται έμπρακτη στήριξη και δράση ΤΩΡΑ!

#lockdown
#μέτραστηριξηςτώρα
#όχιάλλαλόγια
#ΚαλαμαριάΠρώτηΞανά


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!