Ευγενική Προσφορά από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς

                      


Ευγενική Προσφορά από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς

 

Ένα πλήρες μενού  θα προσφέρει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη, το οποίο δίνει καθημερινά τη μάχη για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που έχουν προσβληθεί από τον COVID-19.

 

Η κίνηση είναι συμβολική και αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης και σεβασμού καθώς και έκφραση ευχαριστιών, για το έργο που συντελείται από τους επαγγελματίες της υγείας.

 

«Το προσωπικό των ΜΕΘ αψηφώντας την κούραση και τους κινδύνους, είναι σε 24ωρη βάση στο πλευρό των ασθενών, αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις για να κρατήσουν στη ζωή τους ασθενείς. Η Λέσχη μας θα προσφέρει ένα πλήρες μενού σε ιατρούς και νοσηλευτές, εκφράζοντας το ‘ευχαριστώ’ μας αλλά και δείχνοντας ότι είμαστε και εμείς κοντά τους», υπογραμμίζει ο executive chef Δημήτρης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος.

 

Το φαγητό θα ετοιμαστεί από μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Catering Χούτος και θα παραδοθεί την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 13:00, στο προαύλιο του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» (Εθνικής Αμύνης & Αγίου Δημητρίου).Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!