Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ.: «Μουσικά αφιερώματα» ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ «στηρίΖΟΥΜΕ τον πολιτισμό στηρίΖΟΥΜΕ τους ανθρώπους του, συνεχίΖΟΥΜΕ διαδικτυακά…..»

                                                           


 «Μουσικά αφιερώματα»

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

«στηρίΖΟΥΜΕ τον πολιτισμό

στηρίΖΟΥΜΕ  τους ανθρώπους του,

       συνεχίΖΟΥΜΕ διαδικτυακά…..»

Τα live stream προβάλλονται μέσα από τη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού στο facebookΟι εκδηλώσεις ΤΩΡΑ  διαθέσιμες και στην πλατφόρμα estage.gr για όλους αυτούς που δεν διαθέτουν facebook

 

«Μουσικά αφιερώματα»

Στην τρίτη ενότητα παρουσιάζουμε 4 μουσικά αφιερώματα, το καθένα με την δική του αισθητική και την δική του στόχευση. Οι συναυλίες αυτές θα στηθούν καλλιτεχνικά στο Π.Κ. Αλέξανδρος και θα παρουσιαστούν στο κοινό σε LIVE STREAMING ημισκηνοθετημένες, άρτια βιντεοσκοπημένες και κάθε φορά εστιάζοντας στον αφιερωματικό χαρακτήρα.

 

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020  ώρα: 21:00 - «Αφιέρωμα στο ακορντεόν»

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020  ώρα: 21:00 - «Αφιέρωμα στο Σμυρνέϊκο και στην παράδοση» με το μουσικό σχήμα Smyrna.

 

Όλες οι διαδικτυακές δράσεις (live streaming) που θα παρουσιαστούν μέσα από την σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού στο facebook  έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.  

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!