Συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη


 Την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό και αυστηρούς ελέγχους και συγχρόνως για την επίδειξη ατομικής ευθύνης επεσήμανε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά από συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Αυτές τις δύσκολες ώρες για τη Θεσσαλονίκη μας, για τη χώρα μας, πολλοί λένε πολλά. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να σταθούμε στον αγώνα που δίνεται σε πολλά επίπεδα, στον αγώνα που δίνουν οι υγειονομικοί, στον αγώνα που δίνεται από τους ανθρώπους που επιβάλλουν την τάξη -την Ελληνική Αστυνομία, την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, τη Δημοτική Αστυνομία- τον αγώνα που δίνεται από τις υπηρεσίες των Δήμων. Θέλω να πιστεύω πως η κατάσταση βαίνει προς μια ομαλοποίηση. Εξακολουθεί όμως να είναι δύσκολη. Και από τη μια πλευρά χρειάζεται ένας ουσιαστικός συντονισμός, ένας αυστηρός έλεγχος όλων αυτών που πρέπει να κάνει καθένας από εμάς και από την άλλη πλευρά είναι η προσωπική ευθύνη καθενός μας. Το τελευταίο αυτό το κρατάω ως έκκληση προς όλους τους συμπολίτες μας. Και θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι δεν υπάρχει κανένας σε αυτήν τη χώρα, ο οποίος να μην προσπαθεί, για να βελτιωθεί η κατάσταση. Οπότε για αυτές τις κρίσιμες μέρες που έχουμε μπροστά μας από τη μία πλευρά ζητώ αυτοσυγκράτηση και αυτοπειθαρχία από τους πολίτες και από την άλλη πλευρά υπόσχομαι ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα κάνει ό,τι περνάει από τις δυνατότητές του, ώστε να προσφέρει τη συμπαράστασή του στους πολίτες και να βοηθήσει στην τήρηση των μέτρων».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!