Δήμος Καλαμαριάς: Επιλέχθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Είμαστε Οικογενεια-Covid-19»

 


Δήμος Καλαμαριάς: Επιλέχθηκαν  οι δικαιούχοι του προγράμματος «Είμαστε Οικογενεια-Covid-19»

 

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και  Ισότητας των δύο Φύλων που συμμετέχει στο κοινωνικό πρόγραμμα έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης «Είμαστε Οικογένεια – Covid-19», ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πολίτες της Καλαμαριάς ότι δεν θα δέχεται άλλες αιτήσεις, καθώς έχει  συμπληρωθεί ο συνολικός αριθμός των ωφελουμένων δικαιούχων που επλήγησαν από τον covid-19  και επιλέχθηκαν για το τρέχον τετράμηνο (Σεπτεμβρίου —Δεκεμβρίου ).

 

Διευκρινίζεται μάλιστα  ότι σε περίπτωση που ανανεωθεί και συνεχιστεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα στήριξης, οι δημότες θα ενημερωθούν άμεσα με νέα ανακοίνωση του Δήμου.

Αξίζει να αναφερθεί  ότι το πρόγραμμα της έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης «Είμαστε Οικογένεια-Covid-19»,  υλοποιεί ο Δήμος Καλαμαριάς  σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Μπορούμε Saving FoodSaving Lives», στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον Covid-19. Σκοπός είναι η μηνιαία κάλυψη διατροφικών αναγκών ευάλωτων νοικοκυριών, μέσω διατακτικών επιταγών.

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!