Κοινωφελής Επιχείρηση του Δ. Θεσσαλονίκης: «ΙΤ ESSENTIALS»: Δωρεάν πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Kedith Cisco Academy

 


«ΙΤ ESSENTIALS»: Δωρεάν πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Kedith Cisco Academy

Την έναρξη του πρώτου δωρεάν προγράμματος σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της Kedith Cisco Academy, ανακοινώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ).

«Με εξειδικευμένο εκπαιδευτή, με πιστοποίηση της Cisco και θέμα ‘Βασικές αρχές της σύνδεσης υπολογιστών σε δίκτυα (IT Essentials)’, το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες για απασχόληση σε θέση τεχνικών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα ή στην ελεύθερη αγορά», δήλωσε η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. Ιωάννα Κοσμοπούλου.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 30 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαρτίου 2021 (συνολικά 70 ώρες). Η παρακολούθησή του θα γίνεται διαδικτυακά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη μεταξύ 19.00 – 22.00.

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση χορηγείται βεβαίωση συμμετοχής και Digital Badge (ψηφιακό πιστοποιητικό)  από τη Ciscο.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι 16 άτομα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι απόφοιτοι λυκείου και να έχουν καλές γνώσεις αγγλικών καθώς επίσης να είναι κάτοικοι ή δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής ηλεκτρονικής αίτησης έως τις 22 Νοεμβρίου 2020.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και τη φόρμα συμμετοχής:

 

https://www.kedith.gr/%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%ac%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-kedith-cisco-academy/?fbclid=IwAR1sABJVBBt_p0YYaRY_g3cxtMQEEkJtcei0qM53DVqgm36YQGh6-SMf3yo


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!