Η ΚΕΔΗΘ μπαίνει δυναμικά στον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας με την “KEDITH Cisco Academy”

 


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ) ξεκίνησε να λειτουργεί την “KEDITH Cisco Academy”, διοργανώνοντας δωρεάν μαθήματα ψηφιακής τεχνολογίας με την εγγύηση και την πιστοποίηση της Cisco. Μέσω των νέων εκπαιδευτικών υπηρεσιών στον τομέα της πληροφορικής, οι δημότες της Θεσσαλονίκης θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας, διεκδικώντας δυναμικά θέσεις στον χώρο των Νέων Τεχνολογιών και της Ψηφιακής Οικονομίας.

«Οι μέρες είναι δύσκολες. Παρόλα αυτά πρέπει να βρίσκουμε διεξόδους. Να δίνουμε δυνατότητες. Γιατί η ζωή δεν σταματά. Οι καιροί ‘τρέχουν’, οι σύγχρονες απαιτήσεις σε εξειδικευμένα αντικείμενα ψηφιακής τεχνολογίας -ειδικά αυτόν τον καιρό ολοένα και αυξάνονται. Γι’ αυτό και με χαρά σας ανακοινώσαμε πως η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης ξεκίνησε να λειτουργεί την “KEDITH Cisco Academy”. Με δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα, που θα έχουν την πιστοποίηση της Cisco, δίνουμε στους δημότες μας τη δυνατότητα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων, ώστε να γίνουν ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας. Αλλά δεν σταματάμε εκεί. Αντίθετα στα δύσκολα ανεβάζουμε στροφές. Σε λίγο η πρώτη δημοτική εκπαιδευτική πλατφόρμα για παιδιά θα είναι πραγματικότητα. Σύγχρονες θεματικές με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας θα είναι στη διάθεση των μικρών φίλων της ΚΕΔΗΘ για εκπαίδευση και ψυχαγωγία από απόσταση. Και σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο είμαστε για μια ακόμη φορά κοντά στους δημότες μας», δήλωσε η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ Ιωάννα Κοσμοπούλου.

Τα μαθήματα θα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και θα είναι τα ακόλουθα:

Δείτε ΕΔΩ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!