Κ. Μάλαμα : Τεράστιες οι πολιτικές και διαχειριστικές ευθύνες της κυβέρνησης για το δεύτερο lockdown.

 


Κ. Μάλαμα : Τεράστιες οι πολιτικές και διαχειριστικές ευθύνες της κυβέρνησης για το δεύτερο lockdown.


Η κυβέρνηση με τι​ς ανεύθυνες επιλογές της έφερε τη χώρα στο αδιέξοδο του lockdown και την Βόρεια Ελλάδα στο κόκκινο του υγειονομικού κινδύνου. Οι κόποι της πρώτης καραντίνας έγιναν στάχτη στις κυβερνητικές αλχημίες. Η οικονομία καταρρέει, ο κοινωνικός ιστός διαλύεται και αντί να απολογηθούν για όλα αυτά, οι κυβερνώντες και τα κανάλια τους εξαπολύουν με θράσσος μία άνευ προηγουμένου ψυχολογική επίθεση στους νέο​υς, στους καταστηματάρχες, στους πολίτες. Ρωτάμε και πάλι : 


  1. Γιατί άνοιξαν τον τουρισμό χωρίς test; 
  2. Γιατί δεν έλεγξαν την νυχτερινή διασκέδαση;
  3. Γιατί δεν έλεγξαν τις μεγάλες βιομηχανικές δραστηριότητες, με συνθήκες εργασίας σε συνωστισμό;
  4. Γιατί επέτρεψαν τον συνωστισμό στα λεωφορεία;
  5. Γιατί δεν μείωσαν τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη; 
  6. Γιατί δεν συνταγογράφησαν το τεστ; 
  7. Γιατί άφησαν απλήρωτους κι απροστάτευτους υγειονομικούς λειτουργούς και συμβασιούχους του συστήματος υγείας μέσα στην κρίση; 
  8. Γιατί αστόχησαν σε όλα τα προληπτικά μέτρα που σχεδίασαν; 
  9. Γιατί άλλαζαν προγραμματισμό ανά ημέρα;


Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα πιο εξοργιστικό : εδώ και 10 μήνες, αποκλείουν από τα μέτρα στήριξης της οικονομίας τις ατομικές και μικρές επιχειρήσεις, τους επισφαλώς εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους στον πολιτισμό, τους εργαζόμενους στον αθλητισμό και στην φυσική αγωγή, τους φτωχούς, τους άπορους. Αντίθετα, σπατάλησαν αφειδώς χρήμα για να τρομοκρατούν τα κανάλια τους τον απλό κόσμο, τους ανθρώπους που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα σε αυτή τη δυστοπία. Αυτή η αλλοπρόσαλλη διακυβέρνηση είναι επικίνδυνη.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!