Συνάντηση σήμερα Θ Καράογλου - Δ Μπακούρα για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε όλη τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης.

 


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ-Λ. ΜΠΑΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Την Τετάρτη 09 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ., στο Διοικητήριο, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπακούρα.

Θέμα της συνάντησης είναι η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε όλη τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, όπως προκύπτει από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης που εκπονεί η εταιρεία για τα έτη 2021-2025, το οποίο προβλέπει επενδύσεις ύψους 96,8 εκ. ευρώ στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση εργασίας θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Διαμαντής Λιάμας, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Ταχματζίδης, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Σταύρος Αναγνωστόπουλος και ο Αναπληρωτής Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρης Καρασαββίδης. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!