Π. Τσακίρης: «Τέλος η ταλαιπωρία για τους κατοίκους της Μυγδονίας, πετύχαμε απευθείας λεωφορειακή σύνδεση με το κέντρο της Θεσσαλονίκης»

 


Π. Τσακίρης: «Τέλος η ταλαιπωρία για τους κατοίκους της Μυγδονίας, πετύχαμε απευθείας λεωφορειακή σύνδεση με το κέντρο της Θεσσαλονίκης»

Λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου της Δ.Ε. Μυγδονίας δίνει με ενέργειές του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Μετά από εισήγηση του στη διοίκηση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) εγκρίθηκε από τον οργανισμό η απευθείας λεωφορειακή σύνδεση των τριών κοινοτήτων με το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έτσι, τερματίζεται η μετεπιβίβαση στο αμαξοστάσιο της Θερμαϊκού και οι κάτοικοι της Μυγδονίας πλέον θα μεταβαίνουν απευθείας στο κέντρο της πόλης!

Η πρόταση του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, εγκρίθηκε σήμερα από το Δ.Σ. του ΟΣΕΘ.

Πιο αναλυτικά, αποφασίστηκε η επέκταση της λεωφορειακής γραμμής Νο 84 (Θεσσαλονίκη - Μελισσοχώρι) ως την Πλατεία Δημοκρατίας, διατηρώντας την υφιστάμενη διαδρομή. Ειδικότερα, η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής Νο 84 παραμένει ίδια με την υφιστάμενη και θα συνεχίζει μέσω της οδού Λαγκαδά μέχρι την οδό Δραγουμάνου/Μιχ. Καλού.

Έτσι οι κάτοικοι του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου θα μετακινούνται απευθείας από τις κοινότητες της Μυγδονίας προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς να χρειάζεται να επιβιβάζονται σε άλλο λεωφορείο, όπως γίνεται μέχρι σήμερα και να ταλαιπωρούνται.

«Δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα και ικανοποιούμε το πάγιο αίτημα των κατοίκων του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους με τις αστικές συγκοινωνίες. Σήμερα εγκρίθηκε η πρότασή που κατέθεσα στον ΟΣΕΘ για την τροποποίηση του δρομολογίου της λεωφορειακής γραμμής 84 (Μελισσοχώρι-Θεσσαλονίκη)», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Πολύ σύντομα», διευκρίνισε ο κ. Τσακίρης, «το λεωφορείο θα συνδέει απευθείας τις κοινότητες της Μυγδονίας με το κέντρο της Θεσσαλονίκης, αφού θα τερματίζει στην οδό Μιχαήλ Καλού και θα επιστρέφει στο Μελισσοχώρι.  Οι συνδημότες μας από την Μυγδονία δεν θα ταλαιπωρούνται πλέον με μετεπιβιβάσεις και θα μετακινούνται πιο γρήγορα και άνετα προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με έργα και πράξεις δίνουμε λύσεις στα προβλήματα».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!