Δήμος Παύλου Μελά: Πρόσκληση στα διαδικτυακά σεμινάρια με τίτλο «Webinars Υγείας εν μέσω πανδημίας» (8 και 16/12)

 


Πρόσκληση στα διαδικτυακά σεμινάρια με τίτλο «Webinars Υγείας εν μέσω πανδημίας» (8 και 16/12) 

 


O Δήμος Παύλου Μελά προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους στα διαδικτυακά σεμινάρια με τίτλο «Webinars Υγείας εν μέσω πανδημίας» με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τα νέα δεδομένα σε θέματα υγείας έτσι ώστε να βοηθηθούν και να αντιμετωπίσουν τις καινούργιες συνθήκες ζωής.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά και το Τμήμα Δομών Υγείας και Τρίτης Ηλικίας, την εποχή των αυστηρών περιοριστικών μέτρων, αντικαθιστούν τις δια ζώσης συναντήσεις  με εξ αποστάσεως δράσεις και με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Χαράς Αμανατίδου, διοργανώνουν σεμινάρια αξιοποιώντας τη νέα τεχνολογική πραγματικότητα, με θέματα, τόσο ψυχικής, όσο και σωματικής υγείας και με καλεσμένους ειδικούς επιστήμονες από όλη την Ελλάδα.

 

Ο Α΄ κύκλος σεμιναρίων θα διαπραγματευτεί θέματα όπως:

Η ψυχική ανθεκτικότητα, ο ρόλος των γονιών και τα όρια στην οικογένεια, η χρήση και η σωστή  διαχείριση του διαδικτύου και των οθονών την περίοδο της πανδημίας και της καραντίνας.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες, σεβόμενοι το επιφορτισμένο πρόγραμμα των οικογενειών στον διαδικτυακό χώρο.

 


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τρίτη 8/12, 19.00-20.30

«Η Ψυχική ανθεκτικότητα εν καιρώ πανδημίας: Η Ψυχική Υγεία σε Περίοδο Καραντίνας.»

Ηλίας Γκότσης, Κοινωνιολόγος, Οικογενειακός Ψυχοθεραπευτής και Συγγραφέας

 

Τετάρτη 16/12,  19.00-20.30

«Οικογενειακές σχέσεις και χρήση διαδικτύου σε καιρό πανδημίας!»

Δημήτρης Θεοδωρίδης, Ψυχολόγος, Msc, Συστημικός θεραπευτής

Υπεύθυνος Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ

 

Διοργάνωση - Συντονισμός: Ανδρομάχη Σπάρτσιου, Κλινική-Κοινωνική Ψυχολόγος, Τμήμα Δομών Υγείας και Τρίτης Ηλικίας, Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Παύλου Μελά

 

Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής και να λάβετε το σύνδεσμο του εκάστοτε σεμιναρίου και τις οδηγίες για τη σύνδεση, στέλνοντας email με θέμα «webinar1» ή/και «webinar2» στο webinarsygeias@pavlosmelas.gr

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!