Συλλήψεις επτά ατόμων στο Παλαιόκαστρο για κατοχή κάνναβης και παραβίασης μέτρων εξάπλωσης κορωνοιού. Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.


Ανακοίνωση για τις επτά συλλήψεις σε σπίτι  στο Παλαιόκαστρο το απόγευμα της Πέμπτης εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. Υπενθυμίζεται οτι οι συλληφθέντες (έξι άνδρες και μια γυναίκα) κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών και επιπλέον τους έχουν επιβληθεί και πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων εξάπλωσης της πανδημίας covid 19.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

«Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες (03-12-2020), στο Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, συνολικά επτά (7) άτομα, ηλικίας από 18 έως 26 ετών, διότι σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην ανωτέρω περιοχή, στην οποία ήταν συγκεντρωμένοι οι συλληφθέντες, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης σε φούντα, δύο (2) μεταλλικοί τρίφτες, καθώς και (1) μεταλλική ζυγαριά ακριβείας.


Σε βάρος των ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών, ενώ για τον ιδιοκτήτη της οικείας σχηματίστηκε δικογραφία και για το αδίκημα της παραβίασης των μέτρων πρόληψης ασθενειών.

Επιπλέον επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη ως διοργανωτή της συνάθροισης, το διοικητικό πρόστιμο των (3.000) ευρώ ενώ στους υπόλοιπους, το διοικητικό πρόστιμο των (300) ευρώ για άσκοπη μετακίνηση».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!