Ένωση Γονέων Ωραιοκάστρου: «Ο Άγιος Βασίλης μέσω των Συλλόγων Γονέων στην ογκολογική παίδων του Ιπποκράτειου»

 


«Ο Άγιος Βασίλης μέσω των Συλλόγων Γονέων στην ογκολογική παίδων του Ιπποκράτειου» 

 

 

"μακάρι να μπορούσατε να αντικρίσετε το χαμόγελο στα μάτια των παιδιών μόλις θα λάβουν τα δώρα σας"

Τα λόγια της κ. Κοταρίδου, Διευθύντριας της παιδοογκολογικής του Ιπποκράτειου πραγματικά μας συγκίνησαν.

 

    Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η Ένωση Γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου, μετά από κάλεσμά της προς στους συλλόγους των σχολείων μας, συγκέντρωσε παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδοογκολογική πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, καθώς επίσης χειροποίητες κάρτες με ευχές για όλα τα παιδιά και γλυκίσματα για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.


Στις περίεργες, πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι το υπέρτατο αγαθό είναι η υγεία, η συμπαράσταση και η εκδήλωση αγάπης σε όσους νοσούν και καθημερινά δίνουν τις μάχες τους. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά, τους πραγματικούς αγωνιστές και ήρωες!

   Οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων συμμετείχαν και φέτος με την προσφορά δώρων, ακόμα και εκπαιδευτικοί που ετοίμασαν τις κάρτες με ευχές για κάθε ένα παιδάκι.

 

Παραδώσαμε τα δωράκια και τους μεταφέραμε τις ευχές όλων μας για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στις οικογένειές τους!!!

 

Μια κοινή ευχή:

να είναι ΟΛΑ τα παιδιά υγιή και χαμογελαστά μαζί με τις οικογένειές τους.

Με εκτίμηση το ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!