Α.Τριανταφυλλίδης: «Βαθιές φιλοσοφίες Μητσοτάκη: Από τα δύο εκατ. εμβόλια το μήνα πήγαμε στα "όσα έρθουν και όσα πάνε".»


Α.Τριανταφυλλίδης:

«Βαθιές φιλοσοφίες Μητσοτάκη: Από τα δύο εκατ. εμβόλια το μήνα πήγαμε στα "όσα έρθουν και όσα πάνε".» (Video)


«Ακούστε τη βαρύγδουπη έκφραση του κ.Μητσοτάκη- «Όσα εμβόλια έρχονται αυτά και θα γίνονται». Εδώ η φιλοσοφία δραπετεύει. Ψάχνουμε να βρούμε την ενδότερη και εσωτερική σκέψη. Φύγαμε από τα δύο εκατομμύρια εμβόλια που θα έρχονταν και θα γίνονταν κάθε μήνα, όπως μας λέγατε τον Δεκέμβριο και πήγαμε στο «όσα εμβόλια έρχονται….

Κύριοι της Κυβέρνησης, σοβαρευτείτε και κυβερνήστε. Δεν μπορείτε να κρύβεστε πίσω από τις λάθος διαπραγματεύσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του σε σ/ν του Υπουργείου Υγείας στη Βουλή, αναφερόμενος στο κυβερνητικό αλαλούμ σχετικά με το ζήτημα των εμβολίων.

 

Παράλληλα ο κ.Τριανταφυλλίδης μετέφερε την αγωνία των πολιτών της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα των επαγγελματιών της πόλης. Όπως υπογράμμισε «οι έμποροι της Θεσσαλονίκης, οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης, οι βιοτέχνες της Θεσσαλονίκης, οι άνθρωποι της εστίασης της Θεσσαλονίκης, ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε εργαζόμενος στον ιδιωτικό αλλά και στον δημόσιο τομέα, περιμένουν αυτή την πολυπόθητη ανοσία της κοινότητας. Με βάση, όμως, τους είκοσι χιλιάδες εμβολιασμούς που κάνετε κάθε μέρα, στην αναγκαία ανοσία του 60% των Ελλήνων πολιτών(έξι εκατομμύρια πολίτες) θα φτάσουμε με αυτούς τους ρυθμούς στις αρχές του 2022. Αυτός είναι ο στόχος σας;»

 

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο βουλευτής του αναρωτήθηκε για τα αποτελέσματα της πολυδιαφημισμένης συνάντησης του Πρωθυπουργού με τους ελληνικής καταγωγής επικεφαλής των φαρμακοβιομηχανιών:  «Εσείς στις 13 Δεκεμβρίου καλούσατε στο Μέγαρο Μαξίμου όλους τους εκπροσώπους των φαρμακευτικών εταιρειών -και της Moderna και της Pfizer και της BioNTech και της AstraZeneca - όπου οι επικεφαλής είναι, μάλιστα, ελληνικής καταγωγής. Τι απέγινε εκείνη η συνάντηση, την οποία πουλήσατε επικοινωνιακά και είπατε ότι έχετε άμεση σχέση και επαφή με τους ελληνικής καταγωγής επικεφαλής; Και είναι άξιοι γι’ αυτό. Και είμαστε όλοι περήφανοι ότι κατάφεραν και βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις. Θα αξιοποιήσετε ουσιαστικά τις επαφές αυτές προς όφελος των Ελλήνων πολίτων;»

 

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της τοποθέτησης του κ.Τριανταφυλλίδη:

https://www.youtube.com/watch?v=MHh4_ZEyTJs 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!