Διαδικτυακή εκδήλωση απο Το Χαμόγελο του Παιδιού: 9 Φεβρουαρίου 2021 Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο . «Μένουμε Online, με ασφάλεια»


 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

9 Φεβρουαρίου 2021 Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο

 

«Μένουμε Online, με ασφάλεια»

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Ευρωπαϊκό Εθελοντικό Μαθητικό Δίκτυο YouSmile σας καλεί να παρακολουθήσετε την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 12:30, στο κανάλι του Youtube και το Facebook του Οργανισμού, την Εκδήλωση «Μένουμε Online, με ασφάλεια», κατά τη διάρκεια της οποίας, μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστούν:

 

§  Η συγκλονιστική διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποίησε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά σε μία από τις δημοφιλείς εφαρμογές που χρησιμοποιούν, κάνοντας βιντεοκλήσεις με τυχαίους χρήστες – παρακολουθήστε το trailer ΕΔΩ.

§  τα αποτελέσματα της έρευνας που σχεδίασε και υλοποίησε η FocusBari με θέμα «Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ SOCIAL MEDIA ΚΑΤΑ ΤΟ LOCKDOWN ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ & ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ” και τα ευρήματα που αφορούν σε παιδιά και εφήβους.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξουμε την καθημερινότητα και τις συνθήκες που βιώνουν τα παιδιά στο διαδίκτυο, να αναδείξουμε τους κινδύνους και παράλληλα να τα ενδυναμώσουμε ώστε με ασφάλεια να χρησιμοποιούν και να αξιοποιούν στο μέγιστο τα οφέλη του διαδικτύου και της τεχνολογίας.

 

Στην εκπομπή με δηλώσεις τους συμμετέχουν:

 

§  Η αξιότιμη Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Ζέττα Μακρή

§  Ο κύριος Βασίλης Παπακώστας, επικεφαλής της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  της ΕΛ.ΑΣ.

§  Η κυρία Ξένια Κούρτογλου, Founder & Managing Partner της Focus Bari

§  Μέλη της Ομάδας Δικαιωμάτων των Παιδιών του YouSmile

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!