ΓΕ. ΝΕ.ΣΗ Kοινότητα Νεοχωρούδας: Δεν είναι “όλα πλάκα”


"ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΠΛΆΚΑ" !!!!!!

ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΊ . ....

Αυτή την φορά θα σας απασχολήσουμε με κάτι στενάχωρο και πολύ σοβαρό που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα ενεργειών από άτομα που θεωρούν ότι όλα είναι πλάκα, δημιουργώντας καταστάσεις δυσάρεστες και πολύ επικίνδυνες για το κοινωνικό σύνολο. :

* Έχει παρατηρηθεί λοιπόν ως φαινόμενο, επανειλημμένως η μετακίνηση κάδων απορριμμάτων στην σειρά καθέτως του κεντρικού δρόμου η μια μάλιστα σε τυφλή στροφή στην είσοδο τής πλατείας απέναντι από το παντοπωλείο. Είναι θέμα τύχης που δεν πέρασε όχημα με ταχύτητα ώστε να πέσει επάνω τους. Όπως επίσης καθαρά θέμα τύχης ήταν όταν εξφενδονιστηκαν πέτρες στο διερχόμενο λεωφορείο της γραμμής βραδινές ώρες, από άτομα που έτρεξαν να κρυφτούν στο πνευματικό Κέντρο, με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ και θα μπορούσε να τραυματιστεί όχι μόνο ο οδηγός στο πρόσωπο αλλά και οι επιβάτες από μια τυχόν λάθος αντίδραση του οδηγού.!

*Αρκετά βράδια υπάρχουν παρέες ατόμων συγκεντρωμένες στο κλειστό γυμναστήριο και πετάνε τους κάδους στο ρέμα .!!!!!

*Αφού αλλαχτηκαν όλες οι λάμπες του χωριού με πολύ κόπο από τους υπαλλήλους, παρατηρήσαμε ότι κάποιοι πέταξαν πέτρες σπάζοντας τες.. και πάλι κυρίως στην περιοχή του Γυμναστηρίου! ! !

*Δεν μπορούμε φυσικά να μην αναφερθούμε στις καταστροφές στον αυλόγυρο του νηπιαγωγείου το περασμένο Σαββατοκύριακο για πολλοστή φορά ! Κόπρανα έξω από την πόρτα που βγαίνουν τα παιδιά στην αυλή και χαρτιά με ακαθαρσίες. Πεταμένα σκουπίδια ρεντ μπουλ , κουτάκια αναψυκτικά και χαρτιά από σουβλάκια στην αυλή. Κομμένα όλα τα πράσινα πλέγματα που χωρίζουν το Νηπιαγωγείο από τον παιδικό,καθώς θα γίνουν εργασίες στην σκεπή του παιδικού.

Ξύλα που μεταφέρθηκαν εκεί προφανώς με σκοπό το άναμμα φωτιάς για κάποιο λόγο..... ! ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΆ ΓΕΓΟΝΌΤΑ τα οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έχουν να κάνουν με εγκληματικές ενέργειες αλλά είναι καθαρή επιπολαιότητα κάποιων που νοιώθουν ανία και ίσως εκτονώνονται με λάθος τρόπο. Πρέπει όλοι, πριν κάνουμε οτιδήποτε να έχουμε επίγνωση των σοβαρών συνεπειών που μπορούν να επιφέρουν όλα αυτά αλυσιδωτά, όπως και την έκθεση ανθρώπων και αυτοκινήτων σε κίνδυνο.

ΈΓΙΝΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΡΆΠΟΝΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΟΑΣΘ ΣΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΚΑΙ ΕΠΊΣΗΣ ΔΕΧΘΉΚΑΜΕ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΑΙ ΣΎΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ! ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΆ ΑΔΙΚΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΘΟΡΆ ΔΗΜΌΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΤΥΧΉΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΌΘΕΣΗ.

Παρακαλούμε πάρα πολύ ας είμαστε όλοι ήρεμοι, ενωμένοι και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό της Νεοχωρουδας, να φροντίζουμε τους δημόσιους χώρους, να τους διατηρούμε καθαρούς και να διαφυλατουμε την κοινή μας δημόσια περιουσία που είναι

ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΈΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΌ ΤΗΣ. ΔΗΛΑΔΉ ΌΛΟΙ ΕΜΕΊΣ. Με εκτίμηση.

ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!