Κορωνοιός: Τα νέα μετρα που ανακοινώθηκαν για Θεσσαλονίκη και Αττική. Απαγόρευση κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο απο τις 6.00 μμ

 


Νέα μέτρα ανακοινώθηκαν για την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική από τον  υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού.

Από αύριο στις 6.00 πμ  έως 15 Φεβρουαρίου  ισχύουν νέα μέτρα όπως:

- Κάθε Σάββατο και Κυριακή η μετακίνηση γίνεται μόνο με SMS και για τους 6 λόγους που συνοδεύουν τη χρήση του και μόνο μέχρι τις 6 το απόγευμα. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας για το Σάββατο και την Κυριακή ξεκινά στις 6 το απόγευμα και ισχύει μέχρι τις 5 το πρωί.

- Αναστέλεται η  δια ζώσης λειτουργία των Λυκείων και λειτουργία των υπόλοιπων σχολικών βαθμίδων και των βρεφονηπιακών σταθμών με φυσική παρουσία.

- Λειτουργία του λιανεμπορίου μόνο με τη μέθοδο του click away. Κλειστά το Σαββατοκύριακο.

-Κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής καθώς και οι υπηρεσίες διαιτολογίας, οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής, τα ΚΤΕΟ και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ λειτουργούν κανονικά, με τους όρους και τα μέτρα που ήδη ισχύουν.

 -Το Σάββατο παραμένουν ανοιχτά μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, οι φούρνοι, τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία και μόνο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Επίσης, η λειτουργία λαϊκών αγορών αναστέλλεται τα Σαββατοκύριακα.

-Οι χώροι λατρείας λειτουργούν με τον τρόπο που ισχύει μέχρι σήμερα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!