Παρακολουθήστε σε live streaming την τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου για ΤΙΤΑΝ την Τετάρτη 24/2/2021

 


Παρακολουθήστε σε live streaming την τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου για ΤΙΤΑΝ την Τετάρτη 24/2/2021

Παρακολουθήστε μέσω διαδικτύου (live streaming), τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά, που θα διεξαχθεί δια τηλεδιάσκεψης, μέσω της εφαρμογής ZOOM, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 15:00, για ενημέρωση σχετικά με το πόρισμα της έρευνας- μελέτης στην περιοχή Ευκαρπίας περιμετρικά και ακτινωτά του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ ΑΕ, από το επιστημονικό προσωπικό του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ).

Έχουν προσκληθεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η ΠΕΔΚΜ και δήμαρχοι της δυτικής Θεσσαλονίκης για συμμετοχή στη συζήτηση.

 


Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά
Ελένη Γεροκώστα ενημερώνει ότι η μετάδοση από την επίσημη σελίδα του Δήμου Παύλου Μελά, www.pavlosmelas.gr και στο σύνδεσμο https://www.youtube.com/embed/043zW7h4m5c  ενεργοποιείται λίγο πριν την έναρξη της τηλεδιάσκεψης. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη κατά την ώρα και τη διάρκεια της εξ αποστάσεως συνεδρίασης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Υπό δικαστική κρίση η καύση RDF SRF από ΤΙΤΑΝ – 39.330 μετρήσεις στη δικογραφία του Δήμου Παύλου Μελά

https://pavlosmelas.gr/aitisi_akirosis__metriseis_2020/


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!