Πραγματοποιήθηκαν δωρεάν rapid test σε επαγγελματίες του Δήμου Παύλου Μελά

 


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά, μέσω του Γραφείου Εργασιακής Συμβουλευτικής, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργάνωσε δωρεάν Rapid Test σε πεζούς (ελέγχους ταχείας ανίχνευσης Covid-19) την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, απέναντι από το Δημαρχείο.

Η δράση «Επιχειρώ με ασφάλεια» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης υλοποιήθηκε στον Δήμο Παύλου Μελά έπειτα από πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και του Γραφείου Εργασιακής Συμβουλευτικής, και απευθύνθηκε στους επαγγελματίες, εμπόρους και καταστηματάρχες, και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας, Ευκαρπίας, Πολίχνης και Σταυρούπολης.

Τα τεστ διενήργησε κλιμάκιο του παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με κινητή κλινική μονάδα (mobile clinic) και ειδικά καταρτισμένους γιατρούς, νοσηλευτές και εθελοντές. Τα τεστ είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (ΕΕΣ). Κατά την υλοποίηση της δράσης ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους συμμετέχοντες, ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν θεσπιστεί.

Τη δράση «Επιχειρώ με ασφάλεια» υποστήριξαν η Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Ηλιούπολης, και τα καταστήματα και οι επαγγελματίες των Δημοτικών Ενοτήτων Ευκαρπίας, Πολίχνης και Σταυρούπολης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!