Εκλογές στον Σύνδεσμο επιχειρήσεων Βιομηχανικής περιοχής Θεσσαλονίκης

 


Την Παρασκευή 16/04/2021 θα πραγματοποιηθούν εκλογές  για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου του  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Σ.ΕΒΙΠΕΘ) στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Δέλτα (Κέντρο Κώστας Θεοφάνης -Μακεδονομάχων 43A, Σίνδος 574 00).

Η πανδημία του covid-19 έφερε αρκετές καθυστερήσεις στη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του ΔΣ του συνδέσμου. Για το λόγο αυτό καλείστε όλοι να παρευρεθείτε. Έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας όλων, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. 

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 12:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 18:00 μ.μ.

Δικαίωμα δήλωσης υποψηφιότητας για τις εκλογές ανάδειξης του νέου Δ.Σ.: όσοι είναι ήδη μέλη του ΣΕΒΙΠΕΘ ή έχουν εγγραφεί έως και τις 08/04/2021 συμπληρώνοντας την αίτηση υποψηφιoτητας που επισυνάπτεται καθώς και ένα προσχέδιο σύντομου βιογραφικού για τον κάθε υποψήφιο. 


Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή αποστέλλονται το αργότερο έως την Πέμπτη 08/04/2021 στο email info@sevipeth.gr .Μετά την αποστολή τους επικοινωνήστε με ένα από τα 7 μέλη του προσωρινού Δ.Σ. για την επιβεβαίωση της ορθής λήψης τους καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία τυχόν χρειαστείτε.   

Δικαίωμα ψήφου : ταμειακά ενήμερα μέλη του ΣΕΒΙΠΕΘ και όσοι εγγραφούν έως τις 08/04/2021. Τα μέλη προσέρχονται με την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους (δεν παρέχεται η δυνατότητα ψήφου απο εξουσιοδοτημενα άτομα).

Καλείστε να δώσετε το παρόν όλοι στην εκλογική διαδικασία γιατί η περιοχή έχει ανάγκη από μια συλλογική προσπάθεια και όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να αποδείξουμε ότι θα τα καταφέρουμε.

Πληροφορίες και εγγραφές στα μέλη του προσωρινού ΔΣ: 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ tasos@polizoidis.gr

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΤΟΥΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ savvastoyan@gmail.com

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗ ΜΑΡΙΑ maria@hellassigns.gr

ΤΑΜΙΑΣ  ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ stratos.sarantou@technoliantiki.gr

ΜΕΛΟΣ  ΓΚΟΤΣΙΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ  gotsikas@energontm.gr

ΜΕΛΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ vkech@superalloys-eng.com

ΜΕΛΟΣ ΜΩΡΑΪΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ kmoraitidis@morelsteel.gr














Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!