Δήμoς Ωραιοκάστρου: Καθαρισμός οικοπέδων ενόψει της θερινής περιόδου

 


Καθαρισμός οικοπέδων ενόψει της θερινής περιόδου

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται πως η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ενημερώνει τους ιδιοκτήτες οικοπέδων ότι πρέπει να προβούν άμεσα στον καθαρισμό αυτών (αποψίλωση χόρτων, κλάδεμα δέντρων, περισυλλογή απορριμμάτων). Καθώς πλησιάζει η θερινή περίοδος, από την έντονη και άναρχη βλάστηση δημιουργούνται χώροι, όπου συγκεντρώνονται τρωκτικά και φίδια, ενώ αυξάνεται ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς.

Σε περίπτωση μή συνεργασίας των ιδιοκτητών, ο καθαρισμός των οικοπέδων θα πραγματοποιηθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ωραιοκάστρου και τα έξοδα με προσαύξηση προστίμου, βάσει του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου, θα αποσταλούν στον κάθε ιδιοκτήτη.

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου προσβλέπει στη συνεργασία των πολιτών για την ασφάλεια όλων, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος και ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ανταπόκριση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!