Δράση Δεντροφύτευσης στο 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου

 


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας (22/5) και την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος (05-06) το Σάββατο 29/5 θα φυτέψουμε συμβολικά  το 2.000.000 δέντρο (Ροδιά ) στο 3ο Γυμνάσιο  Ωραιοκάστρου ταυτόχρονα με συμβολικές δενδροφυτεύσεις, με πικροδάφνες και αγγελικές στον αύλειο χώρο του σχολείου από αντιπροσωπεία  μαθητών που έχει επιλέξει το 15 μελές του σχολείου μας και την συμμετοχή Γονέων και  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Θα πραγματοποιηθεί και εκπαιδευτική δραστηριότητα από την κ. Νικηφοράκη αντιπρόεδρο της ΕΕΠΦ.

Η δράση  θα  γίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου και την Υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), γιορτάζει φέτος 70 χρόνια συνεχούς δράσης πανελλήνιας εμβέλειας για την προστασία του Ελληνικού φυσικού περιβάλλοντος.

Επίσης  φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη δέσμευση που ανέλαβε η εταιρεία ΤΙΤΑΝ εγκαινιάζοντας το 1971 τον θεσμό της αποκατάστασης περιβάλλοντος έχοντας φυτέψει περίπου 2.000.000 δέντρα.

Η συμμετοχή των μαθητών και όλων των συμμετεχόντων θα γίνει με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Η όλη δενδροφύτευση εντάσσεται στα πλαίσια ευρύτερης συνεργασίας με την ΄Ενωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου, που περιλαμβάνει την δημιουργία ενός Περιβαλλοντικού Μονοπατιού που θα ενώσει τα 40 σχολεία του Δήμου μας, κάνοντας ανάλογες δραστηριότητες, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας

--
Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος Γ. Νταμπαλής





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!