Ο Σ. Αναστασιάδης: Όλοι μαζί ,ενωμένοι να δώσουμε τον αγώνα για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας

 


Ο Σ. Αναστασιάδης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης: Όλοι μαζί ,ενωμένοι να δώσουμε τον αγώνα για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας

 

«… δίνεται μία μοναδική ευκαιρία στη Χώρα μας να προωθήσουμε  το θέμα της Διεθνούς Αναγνώρισης της  Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και εν γένει των Χριστιανών της Ανατολής, να δώσουμε τον αγώνα μας όλοι μαζί , ενωμένοι και πιστεύω ότι οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για να πετύχουμε τον στόχο μας» υποστήριξε  ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς , βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης σε  συνέντευξη που παραχώρησε στον fm 100, σήμερα το πρωϊ.

 Αναφορικά με το πώς  εξελίσσονται τα πράγματα στην ελληνική οικονομία υπογράμμισε:

«Αυτή την περίοδο βλέπουμε πως πάει ο τουρισμός. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάει καλά αν και ακριβείς προβλέψεις δεν μπορούμε να κάνουμε. Ο στόχος είναι φέτος ο τουρισμός να φτάσει το 50% των αφίξεων του 2019. Αυτή θα είναι μία πολύ καλή εξέλιξη, και ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει γιατί η Ελλάδα είναι μία από τις πιο ασφαλής Χώρες, οι εμβολιασμοί κινούνται με πολύ καλό ρυθμό, ξεπερνούν τις 100.000 κάθε μέρα ,επομένως τα πράγματα είναι αισιόδοξα και θα κυλήσουν ομαλά»

Για τη  μετάβαση σε μία κανονικότητα που αποκτά όλο και περισσότερα στοιχεία καθημερινότητας , αλλά από την άλλη, αυτό το οποίο παρατηρούν οι επιστήμονες ,και πολύ σωστά, είναι ότι δεν έχουμε ξεφύγει ακόμη από τον ιό, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε:

«Θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και συνετοί και πάντα με τα μέτρα που συνιστούν οι ειδικοί και με τις  οδηγίες που δίνει η πολιτεία, για να μην έχουμε πισωγυρίσματα. Η δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη  χθες ότι “δεν τελειώσαμε με την πανδημία” είναι ενδεικτική» και πρόσθεσε,

 

 « Τα κρούσματα μειώνονται καθημερινά , είμαστε αισιόδοξοι ότι σταδιακά μπαίνουμε στην κανονικότητα, και ελπίζουμε στις αρχές του Φθινοπώρου να έχουμε το σημαντικό ποσοστό της ανοσίας του πληθυσμού, οπότε να είμαστε πιο απελευθερωμένοι.  Θα απολαύσουμε το Καλοκαίρι μας με τους περιορισμούς και με τη μάσκα μας, αλλά θα ζήσουμε και την ελευθερία μας »


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!