Νίκος Νίτσας: «Ταμείο» για το ΠΡΩΤΟ Επαγγελματικό Ταμείο Ασφάλισης (ΤΕΑ) στον κλάδο των γιατρών και των υγειονομικών σε ολόκληρη τη χώρα – Ποια είναι η στόχευση για το μέλλον

 


Νίκος Νίτσας: «Ταμείο» για το ΠΡΩΤΟ Επαγγελματικό Ταμείο Ασφάλισης (ΤΕΑ) στον κλάδο των γιατρών και των υγειονομικών σε ολόκληρη τη χώρα – Ποια είναι η στόχευση για το μέλλον
 
Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος συνεχάρη τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης για το «αδιαμφισβήτητα καινοτομικό εγχείρημα»
 
 
Διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «3,5 χρόνια Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης ΙΣΘ» πραγματοποιήθηκε για την πορεία του ταμείου, από τη δημιουργία του μέχρι σήμερα, προκειμένου να ενημερωθούν τα προεδρεία των ιατρικών συλλόγων της χώρας, των επιστημονικών και επαγγελματικών εταιρειών της χώρας, τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και του ΙΣΘ.
 
Στην ημερίδα μίλησαν οι Αθανάσιος Εξαδάκτυλος πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Ιωάννης Μέγας πρόεδρος του ΤΕΑ-ΙΣΘ, Μιχαήλ Ανθρωπέλος πρόεδρος της επενδυτικής επιτροπής του ΤΕΑ-ΙΣΘ και Κωνσταντίνος Νικολάου διευθύνων σύμβουλος της Prudential Actuarial Solutions. Επίσης χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης και ο Ταμίας της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης και αντιπρόεδρος του ΤΕΑ ΙΣΘ Κοσμάς Τσακιρίδης.
 
Ανοίγοντας τις εργασίες της ημερίδας, ο πρόεδρος του Ιατρικού́ Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκος Νίτσας τόνισε ότι «ο θεσμός των επαγγελματικών ταμείων, εδώ και δεκαετίες τουλάχιστον στο δυτικό κόσμο, αποτελεί βασικό πυλώνα του ασφαλιστικού συστήματος. Η χώρα μας δυστυχώς είχε καθυστερήσει να ακολουθήσει τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες αλλά μετά και τον τελευταίο νομοθετικό εκσυγχρονισμό η δημιουργία επαγγελματικών ταμείων στη χώρα πήρε άλλη πορεία. Συμπληρώνοντας 3,5 χρόνια από την αρχή του ΠΡΩΤΟΥ επαγγελματικού ταμείου γιατρών και υγειονομικών στη χώρα, του ΤΕΑ – ΙΣΘ – ΝΠΙΔ αποφασίσαμε μαζί με τον πρόεδρο του ταμείου Ιωάννη Μέγα να παρουσιάσουμε την πορεία του ταμείου κάνοντας μια αναδρομή στα πεπραγμένα αλλά επίσης να παρουσιάσουμε τη στόχευση του ταμείου για το μέλλον»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!