Πώς να επαναπρογραμματίσετε τον οργανισμό σας μετά τον κορονοϊό.

 


της Στελίνας Μαργαριτίδου

Πώς να επαναπρογραμματίσετε τον οργανισμό σας μετά τον κορονοϊό.

Μια τρίχα από τα μαλλιά μας, …ακτινογραφεί την κατάστασή μας

Η οδυνηρή εμπειρία της πανδημίας συμπλήρωσε ήδη έναν χρόνο που μας ταλαιπωρεί. Ο υποχρεωτικός εγκλεισμός, το άγχος και ο φόβος έχουν ήδη αφήσει τα σημάδια όχι μόνο στον οργανισμό μας αλλά και τον ψυχισμό μας.

Σ αυτή τη νέα οπτική που οφείλουμε να υιοθετήσουμε απέναντι στη ζωή μας και στη νέα τάση που δημιουργείται πιο έντονα μετά την πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο, απαντά η lifestyle medicine. Η ιατρική που αντιμετωπίζει ολιστικά τον οργανισμό μας, αποκαθιστώντας ισορροπίες και υποστηρίζει την ποιότητα στην καθημερινή μας ζωή.

Lifestyle medicine

Η εξειδικευμένη στο θέμα , νανοϊατρός Δρ Βαρβάρα Καραγκιοζάκη (φωτό) εξηγεί τι είναι η lifestyle medicine και πώς μπορεί να αντιμετωπίσει τα καθημερινά προβλήματα του οργανισμού , αλλά και την…οξείδωση του στην οποία έχει συμβάλει και η πανδημία του    covid 19

«Μπορεί να ακούγεται λίγο …παράξενο , αλλά αρκούν λίγες τρίχες από τα μαλλιά μας για να δώσουν πολύτιμες πληροφορίες για την κατάσταση του οργανισμού μας.  Στην ουσία πρόκειται για ένα είδος «σκαναρίσματος» του ανθρώπινου οργανισμού, που συμβαίνει χάρη στην επιγενετική, με στόχο να γίνουν μετρήσεις όσον αφορά, στην επίδραση, που έχουν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες στο DNA μας .Τα στοιχεία που συλλέγονται από την τρίχα (η οποία είναι ένας ζωντανός οργανισμός) στέλνονται σε κέντρο στην Γερμανία και με την χρήση υπερυπολογιστών, οι οποίοι έχουν χαρτογραφήσει 800 δείκτες ευεξίας και υγείας, συγκρίνονται με το ιδανικό. Πρόκειται για μια πλήρη χαρτογράφηση της κατάστασης μας, η οποία όχι μόνο δίνει απαντήσεις σε χρόνια προβλήματα που μας απασχολούν, αλλά μπορεί να προλάβει την εμφάνιση σοβαρών ασθενειών»

Η επανεκκίνηση του οργανισμού

Η εξέταση είναι προληπτική και περιλαμβάνει μετρήσεις σε τοξίνες, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Ανάλογα με τα ευρήματα προτείνεται ένα εξατομικευμένο   πρόγραμμα θεραπείας 90 ημερών, που ακολουθεί ο ασθενής. Το πρόγραμμα συνήθως αφορά συστάσεις στη διατροφή του, αλλά και γενικότερα στο τρόπο διαβίωσής του (Life Style).

 

Είτε έχουμε νοσήσει, είτε όχι , είτε έχουμε εμβολιαστεί , είτε περιμένουμε να εμβολιαστούμε , το αποτύπωμα της πανδημίας είναι έντονο επάνω μας . Γι αυτό είναι απαραίτητο να επαναπρογραμματίσουμε τον οργανισμό μας.

 

Nanomed lifestyle clinic

www.lifestyleclinic.gr

Fb @LifestyleClinicNanomed

Instagram  Lifestyleclinic


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!