Η ανακοίνωση του Ο.Α Σ.Θ. για την εμπρηστική επίθεση σε εκδοτήριό του

 



Ο ΟΑΣΘ ανακοινώνει (η ανακοίνωση ειναι χθεσινή) ότι το εκδοτήριο στην οδό Π.Π. Γερμανού 46 θα παραμείνει σήμερα κλειστό γιατί τα ξημερώματα στις 01.18, έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης με γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό. Χάρις στην άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ενώ προκλήθηκαν περιορισμένες υλικές ζημίες. Διενεργείται προανάκριση από την αρμόδια Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, και η Νομική Υπηρεσία καταρτίζει  μηνυτήρια αναφορά.

Το περιστατικό αυτό είναι το τελευταίο στην σειρά των χυδαίων επιθέσεων (λεκτικών και σωματικών) σε βάρος του ΟΑΣΘ, των εργαζομένων και της Διοίκησης. Είναι προφανές ότι ορισμένοι ενοχλούνται από τα διακόσια τριάντα (230) λεωφορεία που ήρθαν στην Θεσσαλονίκη. Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν βολεύονται με την διαφάνεια και την νομιμότητα που πλέον αποτελεί τον κανόνα στον ΟΑΣΘ.

Ενημερώνουμε τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της άνανδρης επίθεσης ότι οι άθλιες πράξεις τους χαλυβδώνουν την θέληση μας να προχωρήσουμε στην μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του ΟΑΣΘ.

Να είναι βέβαιοι ότι θα τους ταράξουμε στην διαφάνεια και την νομιμότητα.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!