Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής για ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και Π.ΕΠΑ.Λ


Σύμφωνα με ανακοίνωση  του  Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων - Γενική Δ/νση Σπουδών Α/θμιας & B/θμιας Εκπαίδευσης ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων εγγραφής και ανανέωσης εγγραφής 2021-2022για ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και Π.ΕΠΑ.Λ στην διεύθυνση https://e-eggrafes.minedu.gov.gr


Συγκεκριμένα στο e-eggrafes αναφέρεται οτι:

"Α΄ φάση ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών, ανανέωσης εγγραφών και μετεγγραφών για το σχολικό έτος 2021-2022 από την Παρασκευή 18-06-2021 και ώρα 10:00 έως και την Παρασκευή 02-07-2021 και ώρα 23:59.

Επισημαίνεται, ότι κατά το χρονικό αυτό διάστημα είναι δυνατή η υποβολή νέων αιτήσεων, η τροποποίηση ή/και η διαγραφή τους, καθώς επίσης και η αποθήκευση ή/και εκτύπωσή τους.

Τα αποτελέσματα της κατανομής, όπως και της ανανέωσης εγγραφής, θα είναι ορατά σε όλους τους χρήστες σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς στην παρούσα σελίδα."








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!