Συνάντηση Γιώργου Λίλτση με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Γιώργο Σκόδρα για τις αστικές συγκοινωνίες στο δήμο Παύλου Μελά

 


Συνάντηση Γιώργου Λίλτση με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Γιώργο Σκόδρα για τις αστικές συγκοινωνίες στο δήμο Παύλου Μελά

 

Στα γραφεία της Διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) βρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Γιώργο Σκόδρα.

Στη συνάντηση, που είχε προγραμματιστεί προ ημερών, τέθηκαν όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τις αστικές συγκοινωνίες στον νομό Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στον δήμο Παύλου Μελά.

Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Παύλου Μελά αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ενδοδημοτικής συγκοινωνίας, καθώς υπάρχουν περιοχές του δήμου οι οποίες δεν επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά και στο ενδεχόμενο να υπάρξουν αναπροσαρμογές δρομολογίων για να εξυπηρετούνται καλύτερα οι χιλιάδες πολιτών, εργαζόμενοι, φοιτητές, παιδιά, συνταξιούχοι οι οποίοι χρησιμοποιούν το αστικό για τις μετακινήσεις τους. Ο κ. Λίλτσης, αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία που είχε αναλάβει στο παρελθόν επί προηγούμενης διοίκησης ΟΑΣΘ, με έγγραφο που κατέθεσε ώστε να πυκνώσουν τα δρομολόγια των γραμμών, για να μην σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις.

 

Σύμφωνα με το κ. Λίλτση ο δήμος Παύλου Μελά είναι ένας ιδιαίτερος δήμος καθώς προέκυψε από τη συνένωση τριών δήμων που δεν συνδέονταν στο παρελθόν μεταξύ τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι πολίτες να πρέπει να μεταβούν πρώτα σε στάση πλησίον του κέντρου της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια να αλλάξουν γραμμή για να μεταβούν στο σημείο εντός δήμου Παύλου Μελά που επιθυμούν να επισκεφτούν.

«Συναντήσαμε τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ και του καταθέσαμε μια σειρά προβληματισμών αναφορικά με την κατάσταση των αστικών συγκοινωνιών στην περιοχή μας, όπως επίσης του υποβάλαμε προτάσεις και εκείνος με τη σειρά του τις δικές του. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που ο πρόεδρος του Οργανισμού μας μετέφερε τους ίδιους προβληματισμούς και μας δήλωσε ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων των συγκοινωνιών στην Δυτική Θεσσαλονίκη, όπου εκτιμάται ότι κατοικεί το 50% του επιβατικού κοινού του ΟΑΣΘ, και ειδικότερα του δήμου Παύλου Μελά αποτελεί μια από τις προτεραιότητες του Οργανισμού. Είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό ότι και η διοίκηση του δήμου εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση, όπως πρόσφατα ενημερωθήκαμε» δήλωσε ο επικεφαλής της «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Λίλτσης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!