Γιώργος Αρβανιτίδης: Το προοδευτικό «προσωπείο» της ΝΔ έπεσε! Βλέπει τους εργαζομένους ως κόστος και ΟΧΙ ως κεφάλαιο

 


Το προοδευτικό «προσωπείο» της ΝΔ έπεσε!

Βλέπει τους εργαζομένους ως κόστος και ΟΧΙ ως κεφάλαιο


 
Στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για το Εργασιακό τοποθετήθηκε ο Βουλευτής ΄Β Θεσσαλονίκης και αρμόδιος Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Αρβανιτίδης αναφέροντας τα εξής:

"Ο κ. Χατζηδάκης κατά την προσφιλή του τακτική, όπως έφερε πέρσι το Αντι-περιβαλλοντικό Νομοσχέδιο, μαζί με τις ευρωπαϊκές ενεργειακές οδηγίες, έτσι φέρνει και φέτος ένα Αντι-εργατικό Νομοσχέδιο, μαζί με ευρωπαϊκές οδηγίες και κυρώσεις συμβάσεων. Η εμμονή του Υπουργού να φωτίζει αυτά τα ελάχιστα θετικά, ΔΕΝ μπορεί να αποκρύψει την ουσία.Και η ουσία είναι ότι ο πυρήνας αυτού του Νομοσχεδίου είναι μια ΑΝΤΙ-μεταρρύθμιση που φέρνει η ΝΔ στις εργασιακές σχέσεις.

Το Κίνημα Αλλαγής ΔΕΝ διαφωνεί απλά με το παρόν Εργασιακό Νομοσχέδιο. Διαφωνούμε κάθετα, οριζόντια και ιδεολογικά με το αναπτυξιακό μοντέλο που προωθεί η Κυβέρνηση της ΝΔ στην μέτα-covid εποχή. Έχουμε μια άλλη αντίληψη για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της χώρας.

Ζούμε την απόλυτη «επιστροφή στο παρελθόν», μέσα από έναν νέο-συντηρητισμό που ΔΕΝ έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ σχέση με την πρόοδο και τις ανάγκες της μεσαίας τάξης.
 
Για αυτό και εμείς καταψηφίζουμε αυτό το εργασιακό Νομοσχέδιο που θα στιγματίσει την θητεία της κυβέρνησης της ΝΔ, με ένα στίγμα καθαρά νέο-συντηρητικό.

Με αυτό το στίγμα είμαστε παντελώς ασύμβατοι και ασυμβίβαστοι, ως η παράταξη που έκανε τις μεγάλες μεταρρυθμιστικές τομές στην χώρα, εκσυγχρονίζοντας την κοινωνία και την οικονομία της.
 
Και επειδή η δουλειά από την δουλεία απέχουν έναν τόνο και έναν νόμο….πάρτε πίσω αυτόν τον νόμο για να αλλάξει και ο τόνος."


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!