Το Χαμόγελο του Παιδιού διοργανώνει Σεμινάριο την Δευτέρα 12.7.21 με τίτλο «Καλές πρακτικές διαχείρισης περιστατικών εξαφάνισης ανηλίκων και ενηλίκων»

 Το Χαμόγελο του Παιδιού διοργανώνει Σεμινάριο την Δευτέρα  12.7.21 με τίτλο «Καλές πρακτικές διαχείρισης περιστατικών εξαφάνισης ανηλίκων και ενηλίκων»

Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 και ώρα 09.00 πμ, στο ξενοδοχείο «Porto Palace Hotel Thessaloniki», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιεί Σεμινάριο Ενημέρωσης για τις «Καλές πρακτικές διαχείρισης περιστατικών εξαφάνισης ανηλίκων και ενηλίκων» και την λειτουργία της Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000.

Στόχος του εν λόγω Σεμιναρίου αποτελεί αφενός η ενημέρωση των εκπροσώπων των δημόσιων φορέων για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 με σκοπό την αξιοποίηση της από όσο το δυνατόν περισσότερους κρατικούς φορείς και την βελτιστοποίηση της συνεργασίας τους με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  και αφετέρου η μεταφορά τεχνογνωσίας στους παρευρισκομένους για την διαχείριση περιστατικών εξαφάνισης ανηλίκων και ενηλίκων με την χρήση εργαλείων όπως το Missing Alert App.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!