Στ. Καλαφάτης: Ζήτημα ζωής η δημιουργία του Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Φίλυρο

 


Στ. Καλαφάτης: Ζήτημα ζωής η δημιουργία του Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Φίλυρο

«Η δημιουργία του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Φίλυρο, από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, είναι ζήτημα ζωής. Ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών συμβάλλει στο συντονισμό των συναρμόδιων υπουργείων, αλλά και στην κατασκευή των απαραίτητων δικτύων υποδομής, ύδρευσης και αποχέτευσης, μέσω του εποπτευόμενου φορέα του, της ΕΥΑΘ Α.Ε., που ανέλαβε το έργο. Ο ρυθμός με τον οποίο εξελίσσονται οι διαδικασίες αποδεικνύουν ότι το έργο μπορεί να χαρακτηριστεί ως η επιτομή της σωστής συνεργασίας Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, πολιτική την οποία εφαρμόζει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είμαστε παρόντες, παρακολουθούμε τις διαδικασίες και επεμβαίνουμε όπου χρειάζεται, για να έχουμε το 2025 ένα σύγχρονο νοσοκομείο που έχει ανάγκη ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα».

Αυτό τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος παρέστη, χθες το βράδυ, στην ανοικτή εκδήλωση με θέμα την πρόοδο των εργασιών για την κατασκευή του νέου Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!