Σήμερα θέατρο σκιών "Το κρυφό σχολείο" στο 5ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων, που οργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

 


ΣΗΜΕΡA ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ «ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

Με Θέατρο Σκιών από τις Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος, σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή και με τίτλο «Το κρυφό σχολειό» συνεχίζεται το 5ο  Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων, που οργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, προσφέροντας δωρεάν ποιοτικές εναλλακτικές προτάσεις,  ψυχαγωγίας στους μικρούς και μεγάλους δημότες  που παραμένουν στην πόλη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 15/7/2021
στο 25ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ στις 21:00 μ.μ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Βρισκόμαστε στα σκλαβωμένα Γιάννενα υπό την κατοχή του Αλή Πασά. Τα σχολεία είναι κλειστά και τα παιδιά πηγαίνουν στο κρυφό σχολειό. Ο Καραγκιόζης βρίσκεται στην δούλεψη του γέρο Ζήση και πηγαίνει τα βράδια τον μικρό Μάρκο στο σχολείο. Ο Θανάσης ο Βάγιας ο προδότης το αποκαλύπτει στον Αλή Πασά. Ο Αλής που θέλει να εισπράξει φόρο από τους χριστιανούς στέλνει τον Ταχήρ με στρατό στο μοναστήρι να πιάσει αιχμαλώτους τα παιδιά. Ποιος θα σώσει τα παιδιά από τους Τούρκους;  Η συνέχεια επί του μπερντέ.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των  προβλεπόμενων  από το Υπουργείο Πολιτισμού μέτρων προστασίας και προφύλαξης κατά της πανδημίας 
covid 19.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!