Ανακοινωση Χρ. Σαραμούρτση και κοινοτικού συμβουλίου για την φωτιά στην περιοχή της Νεοχωρούδας

 


ΌΤΙ ΦΟΒΌΜΑΣΤΑΝ ΣΥΝΈΒΗ!  ! !

ΣΉΜΕΡΑ ΓΎΡΩ ΣΤΙΣ 13.30μμ φωτιά ξέσπασε στην Βιοτεχνική Περιοχή Νεοχωρούδας σε σημεία χαμηλής βλάστησης όμως λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής η επέκταση της ήταν θέμα χρόνου ώστε υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στα γύρω εργοστάσια.

  Η άμεση κινητοποίηση τής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης και Γιαννιτσών με επίγεια και εναέρια μέσα κατάσβεσης, του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου με υδροφόρες και άλλα μηχανήματα, του σωστού συντονισμού της κίνησης  αυτοκινήτων από την Ελληνική Αστυνομία, της ανταπόκρισης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και όλων των ΕΘΕΛΟΝΤΏΝ ΠΟΥ ΜΕ ΖΉΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΊΑ ΒΟΉΘΗΣΑΝ , ήταν η αιτία ώστε στις 18.00μμ να έχει γίνει αυτός ο εφιάλτης παρελθόν!!!


Με ιδιαίτερη συγκίνηση θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και να υπενθυμίσω ότι είμαστε στο κέντρο του καλοκαιριού.... 

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας είχαμε ξαναζητήσει να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί.. 

■ ΜΗΝ ΠΕΤΆΜΕ ΑΝΑΜΜΈΝΑ ΤΣΙΓΆΡΑ

 ■ ΜΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΥΦΛΕΚΤΆ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΏΝΤΑΣ ΜΙΚΡΈΣ ΧΩΜΑΤΕΡΈΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΈΡΘΟΥΜΕ ΠΡΏΤΑ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΉΜΟ Η ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΌ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ 

■ ΔΕΝ ΠΕΤΆΜΕ ΣΠΑΣΜΈΝΑ ΜΠΟΥΚΆΛΙΑ ΚΑΙ ΤΖΆΜΙΑ ΣΕ ΞΕΡΆ ΧΌΡΤΑ ΔΙΌΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΩΣ ΠΡΊΣΜΑ ΚΑΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΝΆΦΛΕΞΗ.  

■ ΚΑΘΑΡΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΌΒΟΥΜΕ ΤΑ ΞΕΡΆ ΧΌΡΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΈΔΩΝ ΜΑΣ. 

Ας μην ζήσουμε κάτι ανάλογο!!

Εξαρτάται από όλους εμάς!  

ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΜΕΓΆΛΗ ΠΡΟΣΟΧΉ!!!

Με εκτίμηση ο πρόεδρος 

ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ του ΠΑΎΛΟΥ και το ΚΟΙΝΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!