Έσβησε η φωτιά στην περιοχή της Νεοχωρούδας. Σημαντική η συμβολή του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου


Έσβησε πριν λίγο η φωτιά που είχε ξεσπάσει το μεσημέρι στην περιοχή της Νεοχωρούδας. Στο σημείο βρίσκονται  δυνάμεις της Πυροσβεστικές και επιχειρούν σε μικρές εστίες.

Το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής σε περιοχή της Νεοχωρούδας με χαμηλή βλάστηση ενίσχυσε το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσε και επιχείρησε επικουρικά η υδροφόρα του Δήμου Ωραιοκάστρου. Επίσης, έπειτα από συνεννόηση με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΚΜ κινητοποιήθηκαν δύο μηχανήματα έργου που συνέδραμαν στο έργο της πυροσβεστικής. 

Η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση κινητοποίηση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της φωτιάς με επίγεια και εναέρια μέσα πυρόσβεσης, καθώς επίσης και προς το αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου που συνέδραμε για την υλοποίηση της επιχείρησης πυρόσβεσης.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!