Ο.Α.Σ.Θ. - Απάντηση στη Νοτοπούλου: Οι πολίτες θυμούνται και δεν ξεχνούν, βλέπουν και συγκρίνουν

 


Οι πολίτες θυμούνται και δεν ξεχνούν,

βλέπουν και συγκρίνουν


Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι! Μετά την επιστροφή της από την επιτυχημένη επίσκεψη εργασίας στην Μύκονο, η κ. Νοτοπούλου ανακάλυψε ότι δήθεν, «λεωφορείο του ΟΑΣΘ τυλίχτηκε χθες στις φλόγες ενώ εκτελούσε δρομολόγιο»!

Μία βλάβη στο σύστημα αέρα, η οποία επέφερε διαρροή νερού στον κινητήρα, μια βλάβη που θα μπορούσε να συμβεί σε όχημα οποιουδήποτε Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών σε Ευρώπη και Αμερική, μετατράπηκε σε ακόμη ένα fake new.

Προφανώς η κ. Νοτοπούλου, όταν κάνει λόγο για… απαξίωση του στόλου του ΟΑΣΘ, συγχέει την σημερινή πραγματικότητα με τις αλήστου μνήμης ημέρες, πριν από δύο χρόνια, όταν κυκλοφορούσαν με το ζόρι 200 λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη, και οι πολίτες στοιβάζονταν σε ασφυκτικές συνθήκες, αν βέβαια κατάφερναν να ανέβουν.

Μιλά και για το μετρό, που δήθεν θα μπορούσε να κυκλοφορεί σήμερα, γιατί φαίνεται ότι κατά την γνώμη της, το μετρό είναι οι μουσαμάδες που εγκαινιάστηκαν…

Είναι αλήθεια ότι ήταν επιτυχημένες οι προσπάθειες τους για την πλήρη απαξίωση και την κατάρρευση της αστικής συγκοινωνίας στην Θεσσαλονίκη.

Το μόνο πρόβλημα για την κ. Νοτοπούλου και τους συν αυτή, είναι ότι οι πολίτες θυμούνται και δεν ξεχνούν, βλέπουν και συγκρίνουν. Βλέπουν ότι ο αριθμός των λεωφορείων σε κυκλοφορία καθημερινά διπλασιάστηκε. Διαπιστώνουν ότι μπορούν να ανέβουν στα λεωφορεία και πλέον δεν συνωστίζονται. Ταυτόχρονα σκέφτονται τι θα συνέβαινε αν η κατάσταση που νοσταλγεί η κ. Νοτοπούλου συνεχιζόταν και την δύσκολη περίοδο της πανδημίας…

Διαβεβαιώνουμε την κ. Νοτοπούλου ότι οι προσπάθειες για την πλήρη ανάταξη και την αναβάθμιση της αστικής συγκοινωνίας συνεχίζονται. Για να απολαμβάνουν οι Θεσσαλονικείς την αστική συγκοινωνία που αξίζουν.

 

 Η ανακοίνωση της κ Νοτοπούλου στην οποία απαντά η διοίκηση του ΟΑΣΘ αναφέρει τα εξής:

"Ένα ακόμη λεωφορείο του ΟΑΣΘ με επιβάτες τυλίχτηκε χθες στις φλόγες ενώ εκτελούσε δρομολόγιο. Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί σε άλλες παρόμοιες αυταναφλέξεις, όπως αυτές των λεωφορείων της Λειψίας, δημιουργώντας ανησυχίες στο επιβατικό κοινό και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Η απαξίωση του στόλου του ΟΑΣΘ συνεχίζεται και παρά τις επικοινωνιακές προσπάθειες της Διοίκησης του οργανισμού και της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ότι η κατάσταση με τα λεωφορεία έχει βελτιωθεί, έρχονται συχνά πυκνά τέτοια επεισόδια για να τους διαψεύσουν.
Οι ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της διοίκησης Ζέρβα είναι τεράστιες για το χάλι των αστικών συγκοινωνιών καθώς σήμερα η πόλη θα μπορούσε να έχει καινούρια λεωφορεία, αν δεν είχαν ακυρώσει τον διαγωνισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στην πόλη θα μπορούσε να κυκλοφορεί και το ΜΕΤΡΟ αν με προσωπική του ευθύνη ο κ. Μητσοτάκης δεν άλλαζε τον σχεδιασμό για τον σταθμό της Βενιζέλου.
Όσα επικοινωνιακά κόλπα και αν σκαρφιστούν η πραγματικότητα δεν κρύβεται. Για μια ακόμη φορά καλούμε την κυβέρνηση και τους γαλάζιους τοπικούς παράγοντες να ασχοληθούν με τα πραγματικότητα και όχι την επικοινωνία, να δώσουν λύση στα προβλήματα της πόλης και να σταματήσουν τον εμπαιγμό και την απαξίωση με την οποία αντιμετωπίζουν την Θεσσαλονίκη και τους πολίτες της."

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!