Επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη

 


Επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη

 
Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 7/7 και την Πέμπτη 8/7.
 
Τετάρτη 7 Ιουλίου
-Στις 13:00 επισκέφτηκε το Δίκτυο εργασίας στο εργατικό κέντρο (Αριστοτέλους 32 και Ολύμπου) όπου και συζήτησε με εργαζόμενους και συνδικαλιστικούς φορείς.
Στη συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο συμμετείχαν στελέχη του κόμματος, ανάμεσά τους και ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης , καθώς  και αρκετοί εργαζόμενοι.
-Στις 20:00 η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής  είχε συνάντηση με μέλη του Δικτύου Νεολαίας στο καφέ REMVI
Το Κίνημα Αλλαγής ,και μαζί του και ο Γιώργος Αρβανιτίδης, στηρίζει τη νεολαία ως βασικό συντελεστή του Πράσινου Κοινωνικού Συμβολαίου και συζητάει μαζί της θέματα που την απασχολούν.

Πέμπτη 8 Ιουλίου
-Στις 12.00 η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, παρευρέθηκε στα εγκαίνια της Νομαρχιακής Α&Β Θεσσαλονίκης (Ολυμπίου Διαμαντή 19 – Άνω Λαδάδικα)
Μαζί της ήταν και ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης όπου μετέφεραν θετική ενέργεια και αισιοδοξία για τα νέα γραφεία της παράταξης του Κινήματος Αλλαγής  και τόνισαν ότι μπορούνε να φέρουνε ξανά ελπίδα και προοπτική για κοινωνική δικαιοσύνη, για πρόοδο και για ευημερία.

Η Πρόεδρος επισήμανε ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι το πρώτο που έχει τοποθετηθεί τόσο ανοιχτά υπέρ του εμβολιασμού και ξεκινάει καμπάνια γι’ αυτό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΑΙΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ Α&Β ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
-Στις 20:15 ομιλία της Φώφης Γεννηματά στο λιμάνι (Α Προβλήτα)

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά παρουσίασε το πρόγραμμα του Πράσινου Κοινωνικού Συμβολαίου στη Θεσσαλονίκη.
 
 
Στην ομιλία της αναφέρθηκε στα μείζονα θέματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη και δεν είναι άλλα από:
-Το θέμα των εγκαταστάσεων της Διεθνούς Έκθεσης
-Το Ενιαίο Παραλιακό μέτωπο που ενώνει την πόλη με τον Θερμαϊκό
-Το Μετρό
-Τις αστικές Αναπλάσεις  


Και τόνισε ότι η Θεσσαλονίκη χρειάζεται ένα "αναπτυξιακό άλμα", στην υποβαθμισμένη δυτική πλευρά της και μια "πράσινη ανάπλαση" στο επιβαρυμένο κέντρο της πόλης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!