Δ. Παύλου Μελά: 1.014 δωρεάν rapid test την προηγούμενη εβδομάδα Νέοι έλεγχοι στις 10, 11, 12 Αυγούστου

 


1.014 δωρεάν rapid test την προηγούμενη εβδομάδα

Νέοι έλεγχοι στις  10, 11, 12  Αυγούστου


1.014 πολίτες εξετάστηκαν στις τρεις διοργανώσεις δωρεάν rapid test για COVID -19, την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου στον Δήμο Παύλου Μελά και η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ που συνεχίζουν τους ελέγχους ενισχύοντας την πρόληψη και προαγωγή της υγείας των κατοίκων.

 

Σε συνέχεια των δειγματοληψιών που πραγματοποιούνται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας με την υποστήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Παύλου Μελά, ανακοινώνονται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, 3 νέες προγραμματισμένες δράσεις στο εντευκτήριο του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου:

Τρίτη 10, Τετάρτη 11  και Πέμπτη 12 Αυγούστου, τις ώρες 09:00 – 14:30.

 

Οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Τα αποτελέσματα θα τους γνωστοποιούνται εντός λίγων ωρών, μέσω sms.

 

Οι μαζικοί δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου είναι μια  εύκολη, γρήγορη και ασφαλής διαδικασία για τους πολίτες, που διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και προσφέρει διάγνωση χρήσιμη για τους ίδιους τους εξεταζόμενους αλλά και για τους αρμόδιους φορείς υγείας  και την Πολιτεία, καθώς οδηγεί στον έγκαιρο εντοπισμό και απομόνωση των θετικών στον ιό ατόμων και την άμεση έναρξη της ιχνηλάτησης των στενών τους επαφών.

 

Περισσότερες πληροφορίες

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

2310 609380 / 2310 587812

(ώρες λειτουργίας υπηρεσιών)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!