Δήμος Παύλου Μελά: 14.850 δωρεάν rapid test μέσα στο 2021. Νέοι έλεγχοι στις 17 & 19 Αυγούστου

 


14.850 δωρεάν rapid test μέσα στο 2021. Νέοι έλεγχοι στις 17 & 19 Αυγούστου


Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παύλου Μελά ευχαριστεί τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια 14.850 δωρεάν rapid test COVID -19, σε 76 διοργανώσεις, κατά τη διάρκεια του 2021,  στις ΔΕ Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας.

 

Σε συνέχεια των δειγματοληπτικών ελέγχων που πραγματοποιούνται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας με την υποστήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Παύλου Μελά, ανακοινώνονται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, δύο νέες προγραμματισμένες δράσεις στο εντευκτήριο του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου την Τρίτη 17 και την Πέμπτη 19 Αυγούστου, τις ώρες 09:00 – 14:30.

 

Οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Τα αποτελέσματα θα τους γνωστοποιούνται εντός λίγων ωρών, μέσω sms.

 

Οι μαζικοί δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου είναι μια  εύκολη, γρήγορη και ασφαλής διαδικασία για τους πολίτες, που διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και προσφέρει διάγνωση χρήσιμη για τους ίδιους τους εξεταζόμενους αλλά και για τους αρμόδιους φορείς υγείας  και την Πολιτεία, καθώς οδηγεί στον έγκαιρο εντοπισμό και απομόνωση των θετικών στον ιό ατόμων και την άμεση έναρξη της ιχνηλάτησης των στενών τους επαφών.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!