Σύλληψη 19χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

 


Συνελήφθη 19χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Οι στοχευμένοι έλεγχοι που πραγματοποιούν, σε καθημερινή βάση, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην μεταφορά παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που μετέφερε παράνομα τέσσερις (4) αλλοδαπούς με αυτοκίνητο.

Πρόκειται για 19χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά - προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες (27-08-2021) στην Επαρχιακή Οδό Ασπροβάλτας - Κερδυλλίων, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, ο οποίος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε σε αγροτική οδό, όπου συνελήφθη ο οδηγός παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, καθώς και άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στο χώρο του οχήματος εντοπίσθηκαν συνολικά τέσσερις (4) παράτυποι μετανάστες (2 εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών) οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!